LECKMASSEN – KOVA LËPIRËSE

Për një mbështetje të sigurt të lëndëve minerale

Si kullota po ashtu edhe ushqimi foragjer nuk mund të plotësojnë të vetme kërkesat për sasitë e nevojshme me mikro-makroelemente dhe vitamina.

SCHAUMANN Leckmassen – Kova lëpirëse (cilësia 5 yje):

  • Kombinim ideal i lëndëve të para
  • Përbërje e lartë vitaminoze
  • Ngurtësim perfekt
  • Tërheqës  dhe i pëlqyeshëm për kafshët dhe i thjeshtë në përdorim
  • E qëndrueshme ndaj kushteve atmosferike (shiut)

Gjatë verës ka humbje të mëdha të lëngjeve (elektrolitët) dhe rendimentet e larta të qumështit ndihmohen nga kovat lëpirëse për shëndetin e lopëve dhe viçave në mënyrë perfekte me vitaminat e tretshme në yndyrna si A, D, E tek SCHAUMANN-Leckmassen.

SCHAUMANN-LECKMASSE:

Kovë lëpirëse e shijshme për lopë dhe viça, me përbërje vitaminash dhe mikro-makroelementesh.

RINDAVIT PRE LICK:

Kova lëpirëse e përshtatur sipas kërkesave të nevojshme për lopët në periudhën e tharjes. Me përbërje të lartë vitaminash (sidomos vitamina E) dhe mikroelemente. E varfër në kalcium dhe e pasur me fosfor.

RINDAMIN JUNIOR LICK:

Kova lëpirëse të përshtatura veçanërisht për viçat femra (mëshqerra për remont). Eshtë krijuar për t’iu përshtatur zhvillimit të rumenit të viçit që në moshë të vogël. E plotësuar me grupin e vitaminave sidomos  nga përmbajtje e lartë e vitaminave B.

RINDAMIN LICK:

Kova lëpirëse për mëshqerra, lopë që dalin në kullotë dhe lopë ne laktacion. Përmbajtja e lartë me vitamina dhe mikro-makroelementeve.

Bakri është i pranishëm në këtë kompleks organik për të siguruar furnizimin gjatë laktacioneve në të cilat ka mungesa të theksuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *