RINDAVITAL ENERGIETRUNK

Përbërës energjitik pas pjelljes

  • Siguron prodhimin e energjisë në organizëm dhe stabilizon metabolizmin në orët e para pas pjelljes.
  • Me një përbërje të lartë në glukozë, elektrolitë, kombinimeve të acideve, propandiolit, mikroelementëve kobalt dhe selen si dhe probiotikë ASS-CO-FERM.
  • RINDAVITAL ENERGIETRUNK e kanë pranuar  në mënyrë të shkëlqyer mbi 95% të lopëve dhe të mëshqerrave në qendrën e testimit SCHAUMANN në HÜLSENBERG.
  • Përdorim dhe administrim i thjeshtë, pihet me dëshirë nga lopa dhe mëshqerra pa qenë e nevojshme dhënia me forcë.
  • Domosdoshmëria e  lëngjeve  pas  lindjes çon në ngopjen dhe tendosjen e rumenit dhe në këtë mënyrë parandalohet përdredhja e abomazit. Përveç kësaj sigurohet hollimi i gjakut dhe qarkullimi më i mirë i gjakut në mitër. Pastrimi/nxjerrja e shpejtë e plaçentës dhe përmirësimi i përgjithshëm shëndetësor.
  • Glukoza çon në përmirësimin e furnizimit me energji dhe në rritjen e nivelit të sheqerit në gjak.

Përdorimi i produktit:

Sasia 2,5-5 % të ujit që pi lopa në orët e para mbas pjelljes. (p.sh  500g në 10–20 litra ujë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *