RINDAVITAL VK PLUS

Formulë e re profilaktike kundër etheve të qumështit me përmbajtje të lartë të vitaminës E dhe përmbajtes së magnezit.

Ky është një produkt i veçantë gjatë periudhës tranzitore barrësmëri-lindje:

  • Rritje e cilësisë së kulloshtrës:

Cilësia e kulloshtrës, rritet mbi të gjitha nga përmbajtja e lartë e vitaminës E.

  • Reduktimi i problemeve mbas pjelljes (mbetje plaçente):

Përmbajtja e lartë e vitaminës E dhe selenit ndikon ndjeshëm në       reduktimin e problemeve mbas pjelljes.

  • Reduktimi i rasteve me mastit:

Prania e mastitit eleminohet ndjeshëm  nga prania e kombinimit të vitaminës E dhe selenit, (gjithashtu rritja e  sistemit imunitar ndaj mikrobeve dhe bakterieve).

  • Masa parandaluese kundër etheve të qumështit:

Parandalimi i etheve të qumështit arrihet nëpërmjet aplikimit të premiksit pa përmbajtje kalciumi. Magnezi ndikon pozitivisht në uljen e rasteve të etheve të qumështit.

  • Mbështet metabolizmin e yndyrave:

Biotina siguron mbështetje të sintezës së yndyrës dhe glukoneogjenezës (glukozës)

Përbërja me:

  • mbrojtës kundër toksinave
  • vitaminë E, biotinë
  • magnez, selen, Zn, Mn, Cu-Glycinate

Përdorimi i produktit: 3-6 javë para pjelljes 150 g/kafshë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *