SCHAUMALAC ENERGIETRUNK

Pija energjitike dhe elektrolitike për dosën dhe gicin

SCHAUMALAC ENERGIETRUNK siguron energjitë e humbura gjatë procesit të pjelljes stabilizon metabolizmin në orët e para mbas pjelljes dhe lehtëson dosën për një fillim të mbarë në periudhën e laktacionit.

Dobitë:

  • Më shumë elektrolitë cilësor
  • Aromatizues i këndshëm për një konsumim më të mirë
  • Me BONVITAL (probiotik) dhe acide
  • Me përmbajtje probiotike për stabilizimin e tretshmërisë
  • Me më shumë vitamina E dhe C për të mbështetur sistemin imunitar
  • Stimulon konsumim më të shpejtë të ushqimit

Përdorimi i produktit:

-Dosa në prodhim: 500 g SCHAUMALAC ENERGIETRUNK në 10 litër ujë të vakët të përzihet dhe t’i jepet dosës si pije menjëherë mbas pjelljes. Për dosat e sëmura ose të rëna fizikisht duhet t’i jepet dosës edhe në ditët në vijim mbas pjelljes.

Gica: 500g SCHAUMALAC ENERGIETRUNK në 10 litër ujë të vakët të përzjehet dhe t’i jepet gicit gjatë problemeve me diare dhe mbas shkëputjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *