SCHAUMALAC PRO AKTIV

Ushqim plotësues në formë paste Për një fillim të shëndetshëm

Problematika:

60% e humbjeve në gica ndodhin në 4 ditët e para të jetës, pra në periudhën e mëmëzimit. Shkaqet kryesore janë shtypjet dhe niveli i ulët i sistemit imunitar përballë ngarkesave mikrobike.

Zgjidhja:

SCHAUMALAC PRO AKTIV i jepet brenda orëve të para të jetës me anë të një dozatori në gojë. Një dozë prej vetëm 2ml është e mjaftueshme për të mbështetur vitalitetin dhe për të rritur imunitetin e gicit në ditët e para të jetës.

SCHAUMALAC PRO AKTIV me BONVITAL ndikon:

  • Në stabilizimin e mikroflorës në traktin tretës duke  parandaluar dhe penguar mikrobet që shkaktojnë sëmundje, si E.Coli. Gjithashtu nëpërmjet BONVITAL arrihet riprodhimi i mikroflorës në traktin tretës me SCHAUMALAC PRO AKTIV plotësues, për rritjen e sistemit imunitar, që gici merr natyrshëm nga kulloshtra.
  • Nxit rezistencën e sistemit imunitar nëpërmjet komplekseve të përzgjedhura vitaminoze A, E dhe C gjithashtu dhe nëpërmjet mikroelementeve shumë të asimilueshme. Niveli relativisht i lartë i këtyre subtancave në kulloshtër është plotësuar me efektivitet.
  • Si furnizues i një burimi energjitik tepër të asimilueshëm duke përmbushur rezervat e gicit të porsalindur në orët e para të jetës.

Përparësitë e SCHAUMALAC PRO AKTIV:

  • Shtypje të pakta nëpërmjet gicave më vital.
  • Një rritje uniform për të gjithë gicat në një pjellje.
  • Eleminon/redukton diarenë në ditët e para të jetës.
  • Më shumë gica të shkëputur për dosë gjatë një viti .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *