SME KLAUEN TOP

… i mban lopët në lëvizje

-Sistem imunitar i fuqishëm:

Mbrojtja kundër stresit do të thotë mbrojtje kundër sëmundjeve infektive si mastit dhe infeksione të mitrës.

-Thundrat e shëndetshme mbajnë qumështin:

Përdorimi i zinkut i lidhur organikisht dhe me mundësi lidhjeje të lartë në kombinim me biotinën stimulon forcimin dhe stabilitetin e thundrave.

Përdorimi i produktit:

50g për lopë në ditë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *