SCHAUMANN – FASERKONZETRAT

Celulozë e cilësisë së lartë për dosat në prodhim

SCHAUMANN-FASERKONZETRAT është një kombinim i një cilësie të lartë fibrash të papërpunuara dhe e përbërë nga krunde gruri, bërsi frutash, molle, dhe melasë panxhari. SCHAUMANN-FASERKONZENTRAT si dhe SCHAUMACID janë produkte me higjienë maksimale dhe një burim optimal për të furnizuar dosat në prodhim.

SCHAUMANN – FASERKONZETRAT është më së miri i përshtatshëm për të gjitha metodat e të ushqyerit në kategoritë dosa barrëse dhe laktacion. Për shkak të koncentrimit të lartë në fibra, janë të nevojshme vetëm sasi të ulta përdorimi në racion ushqimor.

Avantazhet e SCHAUMANN – FASERKONZETRAT:

  • Përmbajtje e fibrave krudo 20,4%
  • Kombinime optimale dhe të efektshme nëpërmjet një larmi fibrash
  • Nxitje e peristaltikës së zorrëve, ndikim pozitiv tek mikroflora dhe rregullim i aparatit tretës, në këtë mënyrë kemi jashtëqitje të lehta para lindjes
  • SCHAUMACID mbështet më tepër mikroflorën dhe ofron stabilitet në produkt
  • Është i rekomandueshëm për të gjitha llojet e recetave në dosat barrëse dhe ato të laktacionit
  • Përdorimi i produktit: deri në 15 %

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *