TRI-OVITAL J 005

Tri Ovital J 005 për zoga në rritje

Rritja e shpendit të prodhimit me Ovital

Mënyrë e re për të ushqyerit me produktet Ovital

Premikset e grupit OVITAL janë idejuar për racione ushqimore me përmbajtje të lartë në misër mbi të gjitha është punuar në sektorin e katër aminoacideve, Methionin, Threonin dhe Tryptophan. Aminoacidet janë 100% të asimilueshme dhe me dozim të lartë në përmbajtje sigurojnë një cilësi dhe një burim optimal të proteinës.

BONVITAL stabilizon ndjeshëm tretshmërinë dhe përmirëson rendimentin në rritje në mënyrë të natyrshme.

Produktet SCHAUMALAC janë mbresëlënëse në rritjen e shpendit sepse ka:

  • Konsumim dhe asimilim të përkryer të ushqimit
  • Rendiment të lartë në prodhim në të gjitha kategoritë
  • Siguri të plotë në fazën e rritjes
  • Kursim në kohë dhe në vlerë monetare
  • Shpendë vital të shëndetshëm dhe një rritje të balancuar

Përdorimi i produktit:

0.5% e racionit ushqimor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *