TRI-OVITAL K 005

Tri Ovital K 005 për zogj 0-8 javë

Produktet tona janë të pajisura me më të mirën nga Schaumann, sjellin një furnizim optimal të shpendit direkt mbas fazës së çeljes e tyre. Të pajisura me të gjitha lëndët kryesore për një rendiment optimal dhe të sigurt në fazën e prodhimit.

Grupi i produkteve OVITAL për kategorinë shpendë në prodhim përmban natyrisht të gjitha vitaminat dhe mikroelementet esenciale të kërkuara dhe të nevojshme për kategorinë e tyre.

Premikset e grupit OVITAL janë idejuar posaçërisht për racione ushqimore me përmbajtje të lartë në misër mbi të gjitha është punuar në sektorin e katër aminoacideve Lysin, Methionin, Threonin dhe Tryptophan.

Aminoacidet janë 100% të asimilueshme dhe me dozim të lartë në përmbajtje sigurojnë për një cilësi dhe një burim optimal proteinik.

BONVITAL stabilizon ndjeshëm tretshmërinë dhe përmirëson rendimentin në rritje në mënyrë të natyrshme.

Përdorimi i produktit:

0.5 % e racionit ushqimor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *