TRI-OVITAL MAIS 01 BE

Për pula në prodhim:

Për pula në prodhim të pajisura me më të mirën nga Schaumann sjellin një furnizim optimal të shpendit direkt mbas fazës së çeljes e deri në momentin e skartimit të tyre.

Të pajisura me të gjitha lëndët kryesore për një rendiment optimal dhe të sigurt në fazën e prodhimit. Premikset e grupit OVITAL janë idejuar enkas për racione ushqimore me përmbajtje të lartë në misër mbi të gjitha është punuar në sektorin e katër aminoacideve Lysin, Methionin, Threonin dhe Tryptophan. Aminoacidet 100% të asimilueshme dhe me dozim të lartë në përmbajtje sigurojnë një cilësi dhe një burim optimal proteinik.

BONVITAL stabilizon ndjeshëm tretshmërinë dhe përmirëson rendimentin në rritje në mënyrë të natyrshme.

Produktet Ovital për kategorinë shpendë përmbajnë një aromatizues intensiv për të rritur pranimin dhe konsumin e ushqimit gjithashtu një kompleks të veçantë acidesh të cilat ndikojnë pozitivisht në rritjen e konsumit dhe asimilimit të ushqimit.

Përdorimi i produktit:

2% e racionit ushqimor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *