CERAVITAL

Përbërës ushqimor me proteinë të lartë për pasurimin e ushqimit të derrit.

Përbërësi i ri me proteinë të lartë SCHAUMANN CERAVITAL është një produkt i prodhimit të enzimave dhe përdoret posaçërisht në produktet SCHAUMANN.

Përdorimi i CERAVITAL rrit xhelatinizimin e fraksioneve të NSP në ushqimet e përziera dhe përmirëson tretshmërinë e ushqimit. Drithërat indigjenë përmbajnë sasi të konsiderueshme polisaharidesh pa niseshte. Këto karbohidrate janë të vështira të treten nga derrat. Përdorimi i CERAVITAL rrit xhelatinizimin e fraksioneve të NSP në përzierjet e ushqimit.

Përfitimet e CERAVITAL:

 • Stabilizon sistemin gastrointestinal
 • Disponueshmëria e shkëlqyeshme e vitaminave, aminoacideve, nukleotideve, mineraleve, lëndë ushqyese për bakteriet e zorrëve
 • Mbështet florën gastrointestinale dhe për këtë arsye shëndetin e zorrëve
 • Përmirëson tretshmërinë e ushqimit
 • Përmirëson shndërrimin e fraksioneve NSP në acide yndyrore me zinxhir të shkurtër dhe për këtë arsye rrit nivelin e energjisë

Rezultati:

 • Shtesa më të larta ditore të peshës
 • Konvertimi më i mirë i ushqimit
 • Më shumë gjallëri dhe shëndet
 • Profitabiliteti më i mirë
 • Efikasitet më i madh i shndërrimit të ushqimit për një performancë të përmirësuar
 • Përdoret sidomos në përzierjet e ushqimit që përmbajnë përmasa të larta të grurit, thekrës (fraksioneve NSP) dhe te kafshët e reja me traktet tretëse që ende nuk janë zhvilluar plotësisht, CERAVITAL shfaq efektshmëri të jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *