PRE SL M 110 + PRE SL M 140

Rritja e gicit  me Produktet PRE SCHAUMALAC 1%

Mënyrë e re për të ushqyerit e gicave!

Të gjitha produktet PRE SCHAUMALAC 1.5 % për kategoritë e derrave të majmërisë që janë të pasuruara me probiotikun BONVITAL, sjellin një furnizim optimal të derrave direkt mbas fazës së peshës 25 kg.

Të pajisura me të gjitha lëndët kryesore për rendimente optimale dhe të sigurta në fazën e shkëputjes.

Grupi i parë i produkteve PRE SCHAUMALAC 1.5%, për kategorinë gica përmban natyrisht të gjitha vitaminat dhe mikroelementët esencial të kërkuar dhe të nevojshëm për kategoritë e gicave.

Përdorimi i premikseve :

Përdorimi i premikseve 1% është idejuar për një majmërim të shpejtë dhe me kosto minimale. Premikset PRE SCHAUMALAC 1.5% për racione ushqimore me përmbajtje të lartë në misër, mbi të gjitha është punuar në sektorin e katër aminoacideve  Lysin, Methionin, Threonin dhe Tryptofan. Aminoacide 100% të asimilueshme dhe me dozim të lartë në përmbajtje , sigurojnë një cilësi dhe një burim optimal proteinik.

BONVITAL stabilizon ndjeshëm tretshmërinë dhe përmirëson rendimentin në rritje.

Produktet SCHAUMALAC janë mbresëlënse në rritjen e gicave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *