RINDAMIN MLF

Kombinim universal i lëndëve minerale dhe substancave aktive

Objektivi dhe efektshmëria e produktit:

Lopët e kanë të nevojshëm në çdo moment një furnizim të balancuar në lëndë minerale dhe substanca për të arritur rendimentin maksimal të tyre.

RINDAMIN MLF me OxiMin plotëson totalisht racionin ushqimor me lëndë minerale, mikroelementë për një status shëndetësor optimal të kafshës dhe për të mbështetur  fertilitetin.

  • Kombinim i një cilësie të lartë të lëndëve minerale dhe substancave
  • Zgjedhje e lëndëve të para për një cilësi maksimale në shije
  • Përshtatja e përmbajtjes së raportit  Ca:P
  • Krijimi i kushteve për shëndetin e kafshës nëpërmjet cilësisë së lëndëve të para.
  • Mikroelemente me lidhje organike për një absorbim më të shpejtë
  • Antioksidantët natyral dhe sintetik ulin ndjeshëm krijimin e radikaleve të lira dhe mbështesin efektin e vitaminës E.
  • Për furnizim sa më të mirë të selenit të disponueshëm për organin tretës (rumen dhe zorrë)

Sasia në përdorim:

150-250 gr për lopë në ditë e varur nga rendimenti i qumështit gjatë gjithë periudhës së laktacionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *