SCHAUMALAC M 100 M

Karakteristikat e produktit:

Përmban të gjitha mikroelementet kryesore dhe vitamina të përshtatura me kërkesat për derrat e majmërisë:

  • Përmban të gjitha mikroelementet kryesore dhe vitamina të përshtatura me kërkesat për derrat e majmërisë
  • Përmban mikroelemetë të lidhur organikisht; AMINOTRACE, për një efikasitet të lartë ushqimor dhe përthithshmëri optimale të mikroelementëve, siguron përmirësim të performancës të rritjes.
  • Përmbajtje të lartë të vitaminës E
  • Pajisur me aminoacide 100% të tretshme si Lyzinë dhe Metioninë
  • Përmban Bonvital për stabilizimin e mikroflorës, optimizimin e tretjes dhe të imunitetit
  • Përmban Phytase për një përdorim më të mirë të përmbajtjes të fosfatit
  • Përmban Ceravital

Përbërësit kryesorë:

10 % Lysin 216.665 I.E Vitamina A
2 % Metioninë 60.000 I.E Vitamina D3
2.5 Threonine 4.000 mg Vitamina E
12.000 FTU Phytase 1,0 x 1010 KBE Bonvital
Ceravital Antioksidant

Dozimi 3 % në racionet ditore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *