KALBI MILCH CM

Zëvendësuesi i qumështit për rritjen ekonomike, për përdorim në sistemet e automatizuara

Karakteristikat:

 • 18% proteina e papërpunuar
 • 5% yndyrë bruto
 • Minerale (kalcium, fosfor, magnez)
 • Elementet gjurmë
 • Vitamina
 • Lizinë
 • Provita-LE

Efektet për rritjen e viçit:

 • Komponentët me vlera të larta ushqyese dhe përqindja e lartë e qumështit pluhur në këtë produkt, garanton tretshmëri të lartë dhe rritje ideale te peshës tek viçat.
 • Përmbajtje vetëm e proteinës së qumështit si burim proteinik dhe jo proteinë bimore
 • Aplikim i probiotikut me PROVITA-LE me efekt të lartë i konfirmuar dhe i garantuar në praktikë garanton stabilitet në florën gastrointestinale
 • Fuqizon imunitetin

Rekomandim për përdorim

 • Rekomandimi për përzierjen: 100-125 g
 • Temperatura e përzierjes: 30-40 ° C
 • Temperatura e shpërndarësit: 30-40 ° C
 • Vlera e pH 6.0-6.2
Mosha në javë L/vakte Uji Starter për viça Bar
3 2,5
4 3,0
5 4,0
6 4,0
7 4,0 Ad libidium Ad libidium deri në reth 1,5 kg Ad libidium
8 4,0
9 3,0
10 2,0
11 1,0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *