OviLac WA

Suplementi për aplikim në ujin e pijshëm tek broileri dhe tek derrat e majmërisë.

Përbërësit:

200.000 I.E. Vitamin D3 320.000 mg Vitamin E
3.300 x 109 KBE Bonvital 320.000 mg Vitamin C

Përdorimi:

 • Mbrojtja e mukozës së zorrëve duke krijuar një biofilm: Parandalimi ose reduktimi i baktereve patogjene në zorrë të hollë nëpërmjet së cilës arrihet stabilizimi dhe balancimi i natyrshëm i peshës trupore.
 • Përmirësimi i kapacitetit të absorbimit
 • Reduktimi i bakterieve me aciditetit të ndryshueshëm nëpërmjet reduktimit lokal të pH në zorrë.
 • Përdorimi i vitaminave për stabilizimin e metabolizmit

Sasia e rekomanduar:

100 mg/litër ujë

Rezultati:

Tek zogjtë:

 • Rritje e përmirësuar
 • Konvertim ushqimi i përmirësuar
 • Reduktim i ndjeshmërisë ndaj stresit
 • Përforcim i sistemit imunitar
 • Shëndet i stabilizuar i zorrëve
 • Doza 0,2 g/litër

Në mbarështimin  e dosave:

 • Më shumë gica të shkëputur
 • Rritje e përmirësuar e gicave
 • Humbje të reduktuara të gicave
 • Më pak rënie në peshë gjatë laktacionit
 • Reduktimi  i ndjeshëm i medikamenteve
 • Doza 0,1 g/litër

Te gicat:

 • Shtesë ditore optimale
 • Konvertim optimal ushqimi
 • Të çon në një përbërje të shëndetshme të mikroflorës.
 • Reduktim i bakterieve të padëshiruara E.Coli
 • Rritja e  përfitimit nga majmëria
 • Doza 0,4 g/litër

Te derrat në majmëri:

 • Përmirëson shtesën ditore
 • Përmirëson konvertimin e ushqimit
 • Stabilizon shëndetin e kafshëve
 • Siguron performancë të lartë në fazën e majmërisë
 • Doza 0,1 g/litër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *