RINDAVITAL TOP ATG

Premiks i bazuar te linja e produkteve RINDAVITAL për periudhën e laktacionit

RINDAVITAL TOP ka në përdorim sasi të larta të vitaminës E, biotinë, acidit folik dhe mikro-makroelementeve të lidhura organikisht si zink, bakër, mangan.

Efektshmëria e produktit:

  • Përmbajtja e kompleksit ZELLPRO me efekt të lartë antioksidues  për mbrojtjen e qelizave
  • Përmirëson fertilitetin nëpërmjet mikro-makroelementeve të lidhur organikisht si zink, bakër, mangan si dhe selen, jod, kobalt dhe vitamina
  • Eleminon/redukton problemet me plaçentën (selen dhe vitaminë E)
  • Forcon sistemin imunitar nëpërmjet (mikro-makroelementeve të lidhur organikisht)
  • Përmirëson ndjeshëm shëndetin e gjirit, një masë parandaluese kundër mastitit (vitamina E, mikro-makroelementet e lidhur organikisht me zink dhe bakër)
  • Rriten ndjeshëm rendimentet dhe treguesit e qumështit nëpërmjet (mikro-makroelementeve të lidhura  organikisht,  biotinë  dhe vitamina)
  • Përmirëson shëndetin e thundrave (biotinë, zink i lidhur organikisht)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *