SCHAUMACID CLEAN GRANULAT

Aditiv shtesë me efekt konservues.

Anët pozitive të SCHAUMACID CLEAN GRANULAT:

 • Pengim i sigurt i rritjes së myqeve dhe i organizmave të tjerë të dëmshëm
 • Acidifikim i ushqimit të lëngshëm dhe nxitje në tretjen e    proteinave
 • Një efekt i dallueshëm në rritjen e performancës
 • Ndikim i sigurt nëpërmjet një përqindjeje të lartë të acideve aktive
 • Vlera e pH < 2
 • Më pak gërryese, material i butë, kundërmim jo shumë agresiv
 • I parrezikshëm
 • Madhësia e paketimit 30kg dhe 210kg

Rekomandimet për përdorim:

Stabilizimi i ushqimit të lëngshëm: 0,3–0,5 %

Pastrues në sistemet e ushqimit të lëngshëm: 1,0 %

Higjena e ushqimit të lëngshëm

Çdo ditë:

 • Larje e përditshme e mureve të kazanit (me dorë ose me një program larjeje).
 • Sigurohu që koritat pas çdo vakti, përkatësisht pas çdo ushqimi të konsumuar janë bosh. Pjesët e ngelura prishin ose ndikojnë në marrjen e ushqimit në vaktin tjetër!
 • Të ushqyerit e vazhdueshëm të dosave: Shtimi me 0.1-0.3% SCHUMACID CLEAN është një mënyrë për të mbështetur acidifikimin në stomak dhe përmirëson sigurinë e shumave të mëdha të ushqimit.

2 javë:

 • Përzierja me 1% SCHAUMACID CLEAN
 • SCHAUMACID CLEAN të futet në shumën e mbetur pas të ushqyerit, 15 minuta me pompë, lëreni deri në vaktin tjetër, dhe vaktin tjetër jepni sasinë tjetër të ushqimin së bashku me acidet.

6 muaj:

 • Pastrimi alkalik: 15 minuta i lëmë të qarkullojnë –të rrinë 5 orë– 15 minuta të qarkullojnë.
 • Pastruesit Alkalin nuk duhen kosumuar.
 • Së fundmi lani me ujë të pastër sistemin. Doza varet nga produkti i përdorur.

Pas pastrimit themelor:

 • Ndërtimi i një ndotje pozitive për sistemin: Futja në sisteme mikrokulture në mënyrë artficial Të gjitha përzierjet e substancave minerale të SCHAUMANN janë të pajisura me BONVITAL dhe kanë një ndikim pozitiv në mikroflorë.
 • Përdorimi i 0.2% BONVITAL TOP për 3-4 ditë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *