Të ushqyerit e dosave

Më shumë gica me SCHAUMALAC ZT 40 dhe SCHAUMALAC ZL 60, premiksi cilësor për dosat në prodhim.

Prodhim maksimal qumështi nga dosat, për një rritje optimale të gicave, dosa vitale dhe pjellore, jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri në gjendjen fizike.

Me BONVITAL, probiotikun e SCHAUMANN, stabilizohet mikroflora intestinale  dhe nxitet metabolizmi i lëndëve ushqyese.

Me AKTIPHOS, nje kombininacion perfekt i substancave aktive, SCHAUMANN siguron efiçencë të lartë në tretshmërinë e lëndëve ushqyese, siguron  shtesa të larta ditore të gicave dhe rënie të numrit të gicave nën peshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *