Lajmet

Ftesë: Panairi “Ditët e Bujqësisë 2022”

Austria Praemix (AP) ka kënaqësinë t’ju ftojë në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, Teknologjive, Ushqimit dhe Përpunimit, “Ditët e Bujqësisë 2022”, i cili do të organizohet në datat 19-21 Maj në qytetin e Lushnjes.

Dëshirojmë t’ju ftojmë që të jeni prezent në Koktejin që ne organizojmë në panair:

Të premten, datë 20 Maj Ora 10:30 Stenda Nr. 29