• Të ushqyerit e kafshëve

  Produktet/premikset inovative, këshillimet individuale për teknologjinë e të ushqyerit janë sekreti i suksesit të fermave partnere.

  Lexo më shumë
 • Mbarështimi i kafshëve

  Austria Praemix sjell në Shqipëri dhe Kosovë gjenetikën më të mirë europiane për kategoritë: gjedhë, derra, dhi/dele dhe shpendë.

  Lexo më shumë
 • Komplekse blegtorale

  Planifikim, ndërtim i komplekseve blegtorale sipas standarteve europiane.

  Lexo më shumë
 • Pajisje për komplekse blegtorale

  Austria Praemix ofron impiante, produkte inovative dhe shërbime që garantojnë ndërtimin perfekt të komplekseve blegtorale.

  Lexo më shumë
 • Diagnostikim ushqimor

  Nëpërmjet stafit tonë të specializuar dhe partnerëve austriakë dhe gjermanë, Austria Praemix suporton komplekset blegtorale me shërbime këshillimi dhe diagnostikimi.

  Lexo më shumë
 • Teknologji të Therjes

  Sistemet më moderne të therjes dhe përpunimit të mishit, si dhe sistemet e konvenjerëve të dhomave të ruajtjes dhe ftohjes për gjedhët, derrat dhe delet.

  Lexo më shumë
 • Higjiena

  Austria Praemix nëpërmjet partnerëve te saj ofron një koncept optimal higjiene me produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë.

  Lexo më shumë
 • ALMAKO – QFPB

  Promovimi i tregtisë së produkteve dhe shërbimeve, ofrimi i praktikave më të mira në fushën e blegtorisë mbështetet dhe realizohet nga ekspertë dhe referentë nga Austria dhe Gjermania.

  Lexo më shumë

Mirë se vini në
Austria Praemix

Sukses në stallë- nga praktika për praktikën. Suksesi në stallë vjen kur produktet inovative dhe cilësore gërshetohen me dijen e njohuritë e shkëlqyera praktike.

Zgjidhjet Tona

Të ushqyerit e kafshëve

Austria Praemix ofron këshillime individuale të teknologjisë të të ushqyerit, produkte/premikse inovative. Zgjidhjet tona mbulojnë menaxhimin e rrezikut të mykotoksinës dhe nxitjen e mbarështimit natyror të gjedhëve, deleve, dhive, derrave dhe shpendëve.

Lexo më shumë

Komplekse blegtorale

Komplekse blegtorale miqësore për gjedhët, derrat, shpendët, delet dhe dhitë – Austria Praemix ofron planifikimin dhe ndërtimin e komplekseve inovative blegtorale, menaxhimin e tyre dhe teknologji të të ushqyerit. Ne ofrojmë zgjidhjen perfekte dhe profesionale për të garantuar suksesin e fermës suaj.

Lexo më shumë

Pajisje për komplekse blegtorale

Austria Praemix ofron impiante, produkte inovative dhe shërbime që garantojnë ndërtimin/rinovimin perfekt të komplekseve blegtorale. E gjithë linja e produkteve që ne ofrojmë janë të prodhuara me materiale të cilësisë më të lartë.

lexo më shumë

Teknologji të therjes

Ne ju ofrojmë sistemet më moderne të therjes dhe përpunimit të mishit. Ne i kushtojmë rëndësi të madhe mirëqenies së kafshëve, cilësisë, sigurisë, higjienës dhe efikasitetit në punë, në mënyrë që çdo aplikim të përmbushë standardet më të larta europiane.

lexo më shumë

Mbarështimi i kafshëve

Austria Praemix ofron gjenetikën më të mirë për kategoritë gjedhë, derra, dhi/dele dhe shpendë, me kriteret më të larta evropiane dhe siguron një mbarështim të suksesshëm.

Lexo më shumë

Diagnostifikimi ushqimor

Nëpërmjet stafit tonë të specializuar dhe partnerëve austriakë dhe gjermanë, Austria Praemix suporton komplekset blegtorale me shërbime këshillimi për mënyrën e të ushqyerit dhe diagnostikimi.

Lexo më shumë

Higjiena

Nëpërmjet partnerëve të saj, Austria Praemix ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilësisë së lartë, që promovojnë një koncept optimal të higjienës.

lexo më shumë

TRAJNIME & INTERNSHIPE

Në këtë seksion do të gjeni artikuj informues për kafshët tuaja, fermat dhe zgjidhjet më të fundit të teknologjisë në bujqësi. Një seksion në faqe i kushtohet seminareve të kaluara dhe të ardhshme që organizojmë, si dhe mundësive më të fundit të praktikës që ofrojmë.

lexo më shumë

Projektet referuese

Projektet TONA

COCOAL sh.p.k, Durrës

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

COCOAL sh.p.k, Durrës
Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

BIGFARMNET: Sistem Konstrolli dhe Menaxhimi

Lexo më shumë

Veza e Mëngjesit, Berat

Kompania Gruber

Veza e Mëngjesit, Berat
Teknologji e importuar nga Austria, prodhuar nga kompania Gruber

Kapaciteti: Kapacitet bluarje 5 T/ora dhe përzierje deri në 2.5 Ton/ora

Lexo më shumë

Ferma DEPULO, Lezhë

Kompania Schauer

DEPULO Farm, Lezha
Kompania Schauer

Kapacitet 420 dosa

Lexo më shumë

Vjen sh.p.k, Lushnje

Kompania Schaumann

Vjen sh.p.k, Lushnje
Kompania Schaumann

Kapaciteti: 560 krerë

Lexo më shumë

Partnerët tanë

Përfitimet e të punuarit me ne

Suksesi në stallë – nga praktika për praktikë

Ne besojmë se suksesi në stallë vjen kur produktet inovative dhe cilësore gërshetohen me dijen e njohuri të shkëlqyera praktike. Për një menaxhim operacional profesional, rishikimi i vazhdueshëm i parametrave klasikë në procesin e operimit është i rëndësishëm për të qënë në koherencë me tendencat dhe zhvillimet e fundit në blegtori.

Konsulencë profesionale dhe me përvojë për ferma individuale

Rrjeti i gjerë i konsulentëve të Austria Praemix garanton disponueshmërinë në ferma, në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë. Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjidhje inovative, efiçente dhe produkte europiane, të çertifikuara, duke i sjellë pranë klientit në kushtet e duhura të ruajtjes.

Qëndrueshmëria dhe mirëqenia e kafshëve

Krahas aspekteve ekonomike, mjedisore dhe sociale të qëndrueshmërisë, fokusi qendror për Austria Praemix është mirëqenia e kafshëve. Në këtë drejtim, shëndeti i kafshëve luan një rol kyç. Shumë nga përbërësit aktivë të siguruar nga Austria Praemix kanë një ndikim pozitiv në shëndetin e kafshëve.

Dy dekada eksperiencë

Ne kemi një përvojë të gjatë në bujqësi dhe blegtori, në Shqipëri dhe Kosovë. Ne iniciojmë dhe marrim pjesë në partneritete të vlefshme bashkëpunimi. Kombinimi i profesionistëve më të mirë ndërkombëtarë me shërbimet e konsulencës lokale, na lejojnë të vendosim objektivat e klientëve tanë në radhë të parë dhe të arrijmë rezultate unike të suksesshme..

Ku operojmë

Austria Praemix, si partneri juaj i besueshëm në sektorin agrar për Shqipërinë dhe Kosovën sjell një portofol të pasur projektesh, me anë të të cilëve aspiron të jetë lideri kryesor rajonal në inovacion, duke kontribuar në një jetë më të shëndetshme për fermat blegtorale, përmes cilësisë më të mirë dhe përkushtimit të një stafi me përvojë shumëvjeçare.

1

Albania

2

Kosovo

Qëndroni të përditësuar me të rejat tona më të fundit.
Abonohuni në buletinin tonë.

Sukses në stallë