50000 Produkte
Paguaj Cash
Transport Falas

Thikë për thundra, ana prerëse në të djathtë, teh çeliku

1,500 Lekë 1,620 Lekë

Bli tani

Thikë për thundra, ana prerëse në të majtë, teh çeliku

1,500 Lekë 1,620 Lekë

Bli tani

Thikë prerëse, teh çelik karboni, rezistent ndaj ndryshkut, me dorezë PVC “softgrip”

3,190 Lekë 3,465 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për viça, me bibiron, valvul higjienike dhe kapak, kap.8L, e përshkallëzuar, jeshile, plastike

1,990 Lekë 2,388 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për viça, blu transparente, kap.8L, e përshkallëzuar, plastike

680 Lekë 816 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për viça, e bardhë transparente, kap.8L, e përshkallëzuar, plastike

950 Lekë 1,140 Lekë

Bli tani

Përparëse për mjelje dhe pastrim, plastike, blu, e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj grisjes, Temp: -25 - 70 °C, 125 x 100 cm

1,850 Lekë 2,220 Lekë

Bli tani

Përparëse për mjelje premium, 100% poliester, 100% PVC, jeshile, e papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj grisjes, Temp: -30 - 50 °C, masa M, L

2,450 Lekë 2,940 Lekë

Bli tani

Veshje mbrojtëse, me mëngë të gjata, e ripërdorshme, produkt i çertifikuar, lahet, jeshile e errët, 125 x 120 cm

2,970 Lekë 3,564 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për qengja, me biberona (5) dhe valvula, kap.8L, e përshkallëzuar, gri, plastike

2,100 Lekë 2,310 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për qengja, me biberona (3) dhe valvula, kap.8L, e përshkallëzuar, gri, plastike

1,800 Lekë 1,980 Lekë

Bli tani

Kovë pirëse për viça, me biberon dhe valvul, kap.8L, e përshkallëzuar, gri, plastike

1,123.75 Lekë 1,236.125 Lekë

Bli tani

Tarpaste, katran viskoz ahu i cilësisë së lartë, për kujdesin e thundrës, 5kg

2,980 Lekë 3,218.4 Lekë

Bli tani

Blue Spray, kujdes dhe mbrojtje për pjesët e ndjeshme të trupit të kafshëve, rigjenerues, hidratues i lëkurës, 400 ml

1,450 Lekë 1,740 Lekë

Bli tani

Silver Spray, mbron lëkurën nga papastërtitë, rezistent ndaj lagështisë, për përdorim të gjerë, 200 ml

1,120 Lekë 1,344 Lekë

Bli tani

MILLAPHOS LECKSCHALE ATG, Kova lëpirëse të mineralizuara me vitamina për të imtat, 15kg

220 Lekë/kg 237.6 Lekë/kg

Bli tani

Silostar Protect, një produkt shumë efektiv i krijuar posaçërisht për të mbajtur ushqimin TMR të freskët, 25kg

345 Lekë/kg 372.6 Lekë/kg

Bli tani

Schaumaphos M70/4000, elementë gjurmë esencialë, vitamina, BONVITAL, për derra në majmëri, 30kg

210 Lekë/kg 227 Lekë/kg

Bli tani

Matësi i lagështisë TwistGrain pro, Dim (gjat x gjer x lart cm): 16,5 x 7 x 7,5; për shumë kultura, vol.: 90 ml, 4 x 1.5 V - AA

57,687 Lekë 62,302 Lekë

Bli tani

Pajisje për djegien e brirëve të viçave, gjatësia: 23.8cm, pesha: 320 g, temp.: 600°C

19,557 Lekë 21,122 Lekë

Bli tani

Tapet dezinfektimi, në hyrje të stallave, dimensionet (gjatësi x gjerësi x lartësi cm): 85 x 60 x 3, kapaciteti: 8L, blu

6,764 Lekë 7,305 Lekë

Bli tani

Ngrohës qumështi për vicat EasyHeat

27,500 Lekë 30,500 Lekë

Bli tani

Pirëse Uji S190,me galixhan, për të imta, kap.2L

5,680 Lekë 7,000 Lekë

Bli tani

Pirëse uji K50, mat.plastik, për gjedh, kap= 2.2L

2,530 Lekë 3,170 Lekë

Bli tani

Makinë qethëse për dele constanta4, e lehtë në përdorim, 230V, me ventilim special

44,000 Lekë 48,900 Lekë

Bli tani

Pirëse uji për shpendë,thjeshtësi në montim, mat.plastik, me furnizim automatik uji

3,870 Lekë 4,850 Lekë

Bli tani

Pirëse uji prej çeliku inox me galixhan, kap.50L, për lopë

76,540 Lekë 85,240 Lekë

Bli tani