Lajmet

Ftesë: Panairi “Ditët e Bujqësisë 2023”

Austria Praemix (AP) ka kënaqësinë t’ju ftojë në Panairin Ndërkombëtar për Bujqësinë e Qëndrueshme, Blegtorinë, Peshkimin dhe Inovacionin “Ditët e Bujqësisë 2023”, i cili do të organizohet në datat 27-29 Prill në qytetin e Lushnjës.

Dëshirojmë t’ju ftojmë që të jeni prezentë në Referatin me temë: “Inovacioni dhe menaxhimi efektiv i fermave blegtorale” DI. Bianca Duro-Spernbauer

Të premten, datë 28 Prill, Ora 09:15, Stenda Nr. 32

Ftesë: Panairi “Ditët e Bujqësisë 2022”

Austria Praemix (AP) ka kënaqësinë t’ju ftojë në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, Teknologjive, Ushqimit dhe Përpunimit, “Ditët e Bujqësisë 2022”, i cili do të organizohet në datat 19-21 Maj në qytetin e Lushnjës.

Dëshirojmë t’ju ftojmë që të jeni prezent në Koktejin që ne organizojmë në panair:

Të premten, datë 20 Maj Ora 10:30 Stenda Nr. 29