Mbarështimi i kafshëve

PIG Austria

Austria Praemix është partneri juaj për racat kryesore të derrave. Ofron produktet më të mira nga blegtoria. Një fokus i rëndësishëm është zhvillimi i cilësisë së derrave dhe dosave në parametrat e shtesave ditore, konvertimit të ushqimit dhe përmbajtjes së mishit pa dhjamë, si dhe në aspektin shëndetësor.

Produkte:

  • Gjenetikë e cilësisë së lartë për derrat e vegjël (6 – 8 kg)
  • Derrat (25-30 kg) derrat majmërisë
  • Dosat e mbarështimit
  • Derrat (pietrain, duroc, large white) etj

Genetic Austria

Ne u ofrojmë fermerëve bazën për një të ardhme të qëndrueshme dhe të sigurt: mbarështimin e gjedhit me gjenetikë të lartë austriake dhe gjermane.

Racat:

  • Red-simmental, Brown swiss, Holstein, Grey cattle
  • Pinzgauer, Racat e mishit (limousin, charolais, belgian blue, simmental)

Schropper

Ne jemi furnizuesi më i madh i mbarështimit të zogjve një-ditorë.


Një eksperiencë shumëvjeçare, specializimet e shumta dhe konceptet e rrepta në higjienë na bëjnë të jemi furnizuesi më i mirë dhe më i madh në tregun shqiptar të zogjve një-ditorë Lohmann. Ne kujdesemi që gjithmonë të ofrojmë një cilësi maksimale.