Projektet tona

  • Austria Praemix, si partneri juaj i besueshëm në sektorin agrar për Shqipërinë dhe Kosovën sjell një portofol të pasur projektesh me zgjidhje inovative, efiçente dhe produkte europiane, të çertifikuara duke garantuar menaxhim të suksesshëm të fermave dhe një nivel të lartë jetese për fermerët dhe tregtarët.
  • Angazhimi ynë ndaj fermerëve dhe prodhuesve shprehet më së miri në marrëdhëniet afatgjata me partnerët tanë në Austri dhe Gjermani, lider në sektorin agrar.

COCOAL sh.p.k, Durrës

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

COCOAL sh.p.k, Durrës

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

BIGFARMNET: Sistem Kontrolli dhe Menaxhimi

Ferma Semanjaku, Fier

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Semanjaku Farm, Fier

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Kapacitet 80 dosa në prodhim

Ferma DEPULO, Lezha

Teknologji e kompanisë austriake Schauer

DEPULO Farm, Lezha

Teknologji e kompanisë austriake Schauer

Kapacitet 420 dosa

Projekti Vjen sh.p.k, Lushnje

Teknologji e kompanisë gjermane Schaumann

Vjen sh.p.k, Lushnje

Teknologji e kompanisë gjermane Schaumann

Kapaciteti: 560 krerë

Veza e Mengjesit, Berat

Kompania Gruber

Veza e Mengjesit, Berat

Teknologji e importuar nga Austria, prodhuar nga kompania Gruber

Kapaciteti: Kapacitet bluarje 5 T/ora dhe përzierje deri në 2.5 Ton/ora

Projekti Sarend sh.p.k, Durrës

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Projekti Sarend sh.p.k

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Kapaciteti: 2 Kapanone, 15.000 krerë

Ndreca SH&P, Lezhë

Schauer Agrotronic Company

Ndreca SH&P, Lezhë

Teknologji e kompanisë Schauer Agrotronic, sistem smart menaxhimi

Kapaciteti: 3 Stalla, 700 krerë secila

Ferma Muharrem Hoxha, Berat

Kompania Schauer Agrotronic

Ferma Muharrem Hoxha, Berat

Teknologji e kompanisë austriake Schauer Agrotronic

Kapaciteti: 2 Stalla, 700 krerë secila

Green Farm Albania, Lushnje

Teknologji e kompanive austriake Schauer Agrotronic dhe BAUER

Green Farm Albania, Lushnje

Teknologji e kompanive austriake Schauer Agrotronic dhe BAUER

Kapacitet 256 shtretër

Ferma Topalli, Pogradec

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Ferma Topalli, Pogradec

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Kapacitet 100 dosa

Ferma A&E, Fier

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Ferma A&E, Fier

Teknologji e kompanisë gjermane Big Dutchman

Depozita për magazinimin e drithit me kapacitet 35 T

Përfitimet e të punuarit me ne

Sukses në stallë – nga praktika për praktikën

Ne besojmë se suksesi në stallë vjen kur produktet inovative dhe cilësore gërshetohen me dijen e njohuri të shkëlqyera praktike. Për një menaxhim operacional profesional, rishikimi i vazhdueshëm i parametrave klasikë në procesin e operimit është i rëndësishëm për të qënë në koherencë me tendencat dhe zhvillimet e fundit në blegtori.

Konsulencë profesionale dhe me përvojë për ferma individuale

Rrjeti i gjerë i konsulentëve të Austria Praemix garanton disponueshmërinë në ferma, në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë. Qëllimi ynë është të ofrojmë zgjidhje inovative, efiçente dhe produkte europiane, të çertifikuara, duke i sjellë pranë klientit në kushtet e duhura të ruajtjes.

Qëndrueshmëria dhe mirëqenia e kafshëve

Krahas aspekteve ekonomike, mjedisore dhe sociale të qëndrueshmërisë, fokusi qendror për Austria Praemix është mirëqenia e kafshëve. Në këtë drejtim, shëndeti i kafshëve luan një rol kyç. Shumë nga përbërësit aktivë të siguruar nga Austria Praemix kanë një ndikim pozitiv në shëndetin e kafshëve.

Dy dekada eksperiencë

Ne kemi një përvojë të gjatë në bujqësi dhe blegtori, në Shqipëri dhe Kosovë. Ne iniciojmë dhe marrim pjesë në partneritete të vlefshme bashkëpunimi. Kombinimi i profesionistëve më të mirë ndërkombëtarë me shërbimet e konsulencës lokale, na lejojnë të vendosim objektivat e klientëve tanë në radhë të parë dhe të arrijmë rezultate unike të suksesshme.