Pajisje për komplekse blegtorale

Kerbl

Ne kemi ndikim në blegtori me njohuritë tona të specializuara për kërkesat e fermerëve, mbarështuesve dhe adhuruesve të kafshëve. Me ekspertizën tonë të kafshëve, ne u ofrojmë fermerëve një gamë produktesh cilësore, duke siguruar që të plotësohen të gjitha nevojat e tyre, për mbarështim të suksesshëm në fermë.

Produkte:

 • Pajisje për komplekse blegtorale dhe bujqësore, Stalla, Kuaj, Kafshë shtëpiake
 • Pajisje mbrojtëse, Dara prerëse, Gardhe.

Klikoni më poshtë për të parë katalogun e produkteve.

Bauer

Ne ofrojmë produkte që përmbushin standardet evropiane, duke siguruar kështu cilësinë më të lartë deri në detajet më të vogla. Synimi ynë është lidershipi në cilësi në fushat e teknologjisë së ujitjes, separatimit dhe heqjes se llumit. Për këtë arsye ne punojmë për të garantuar zgjidhje të qëndrueshme dhe ekonomike.

Produkte:

 • Ujitje: sisteme pivot / linear, rainstar, prorain, spërkatës, smartrain, ujitje me anë të tubave, pompa famos, timberrain.
 • Tuba dhe pajisje: tuba për bashkim të shpejtë hk, lidhje tubash ngritës dhe tuba ngritës, karroca, pajisje hka, spërkatës, tuba bashkimi të shpejtë hks, unaza gome, tuba për kanalizime.
 • Teknologjia e heqjes së llumit: teknologjia e agjitacionit, teknologjia e pompimit, teknologjia e ndarjes, cisternat premium, cisternat profi, teknologjia e shpërndarjes së plehut të lëngshëm, fuçitë speciale

Rosensteiner

Ne jemi një nga furnitorët më të rëndësishëm në Shqipëri në fushën e kujdesit të thundrës. Zgjidhjet dhe njohuritë tona i mbajnë lopët tuaja në formë dhe të shëndetshme, rrisin performancën dhe e bëjnë kujdesin e thundrës një punë të frytshme.

Produktet:

 • Stativët
 • Stativët me pistë ecjeje
 • Seria profesionale RS
 • Trajtimi i thundrave.

DM Folien

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri prej 3000 produktesh në sektorin e bujqësisë me përdorime praktike në jetën e përditshme.

Produkte:

 • Filma, Lesh
 • Rrjeta, Canta, Thasë
 • Goma, Shirita ngjitës
 • Litarë, Canta transportuese, Unaza gome etj.

Gruber

Teknologjia e përpunimit të drithërave – 55 vjet përvojë në ndërtimin e mullirit.

Teknologjia e bluarjes dhe e përzierjes.

Austria Praemix përfaqëson furnizuesin më të suksesshëm dhe më të madh në sistemin e bluarjes dhe përzierjes së drithërave. Ne ofrojmë pajisje të forta dhe efikase, të përshtatura saktësisht për nevojat tuaja. Sistemi modular Gruber mundëson një zgjerim të mëvonshëm të impiantit të përzierjes së ushqimit. Komponentët tanë me konsum të ulët sigurojnë funksionim të përditshëm, të besueshëm dhe jetëgjatë shërbimi.

Produkte:

Hammer mill super, hammer mill xtreme, blower hammer mill hm, blower hammer mill ultra, vertical mixer, inclined mixer, sisteme të dozimit.

Völker

Austria Praemix ka zhvilluar zgjidhje për makineri dhe sisteme me cilësi të lartë për ndarjen dhe paketimin e vezëve. Produktet tona si pajisjet ndarëse të vezëve, paketuesit, sistemet e automatizuara të etiketimit të vezëve janë përshtatur individualisht për nevojat e klientëve tanë. Kjo rezulton në efikasitetin më të madh të mundshëm.

Produkte & makineri:

 • Pajisjet ndarëse të vezëve
 • Paketuesit
 • Sistemet e automatizuara të etiketimit të vezëve
 • Bojëra

Smartbow

Austria Praemix me partnerin e saj SMARTBOW, kompania lider në botë për shëndetin e kafshëve, ofron për fermerët dhe veterinerët akses mbi të dhënat e lopëve në kohë reale, 24/7. Matrikujt smart monitorojnë përtypjen dhe aktivitetin e secilës lopë për të dhënë sinjalizime për shëndetin dhe nxehtësinë, për të parandaluar, zbuluar dhe trajtuar problemet e shëndetit të kafshëve në fermë – duke çuar përfundimisht në rezultate më të mira. Përdorimi i produkteve tona sjell përfitime për fermën dhe portofolin tuaj.

Klikoni më poshtë për të parë katalogun e produkteve.

Westermann

Austria Praemix ka makinën e duhur për çdo fushë aplikimi, nga benzina, nafta dhe makineritë pa tela, të qeta dhe për përdorim privat deri tek ato profesionale komunale.

Produkte:

 • Fshesë radiale
 • Vetëlëvizëse
 • Fshirëse të montuara
 • Ngjitëse